Publicaties

Jack Hage Sr. studeerde aanvankelijk elektra en generatorentechniek, maar is later in het familiebedrijf verder gegaan in de Woninginrichting schilderwerken en interieurbouw. Elektra en innovatie zijn wel altijd een rol blijven spelen. Zo is hij onder andere de uitvinder van de Ondergrondse windmolen (A.E.S.). Jack Hage Sr. heeft zich in de loop der jaren steeds meer ingezet voor mensen in de knel. Onlangs schreef hij “Daar ligt eigenlijk mijn hart; bij de mens”. Hij maakt zich dan ook sterk voor NLB (Nederlandbeter).

Jack Hage
Boek cover nu je leven is gestopt

"Nu je leven gestopt is"

Deze gedichtenbundel is geschreven voor nabestaanden in zware en verdrietige tijden. Het kan troost bieden of kan ons nog eens aan iemand laten terugdenken. Voor mij persoonlijk was het mooi dat ik ook de gedichten mocht plaatsen welke ik voor bekenden heb geschreven. Daarnaast is het een mooie herinnering aan de uitvaartplechtigheden waar ik zelf mocht spreken.

Verkoopprijs: € 14,95 (exclusief verzendkosten)
Pagina's: 72
ISBN: 978-90-484-2790-1
boek cover beroepsgedichten

Beroepsgedichten

Deze gedichtenbundel is ontstaan uit interesse naar de werkende mens. Het is onvoorstelbaar hoe ons Nederland zich momenteel negatief beweegt en velen op haar of zijn eigen manier tóch proberen een steentje bij te dragen aan de economie welke is stilgezet. Mede omdat volgens mij de crisis niet is ontstaan uit een crisis, maar is ontstaan uit domheid der beleidsmakers alsmede machthebbers heb ik hier en daar een stevige doch positieve toon neergezet. Nederland moet weer een land van handel, respect en vakkennis worden. In deze bundel heb ik mij verdiept in het beroep van een ander! Ook de humor met een knipoog mochten niet ontbreken in deze bundel.

Verkooprijs: € 14,95 (exclusief verzendkosten)
Pagina's 88
ISBN: 978-90-484-3114-4